КЛУБ ПО СПОРТНИ ТАНЦИ „СРЕДЕЦ“

Каним Ви да затанцувате с нас в групите по Спортни танци, водени от Виктория Динчева – двукратен носител на Купа България, достигнала топ 50 на Световната ранглиста по Латиноамерикански танци, танцьор в Бродуейското шоу “Burn the floor”, в което изпълнява главна роля.

На 16 години Виктория Динчева напуска България, за да бъде обучавана от топ треньорите на Европа – във Франция и Украйна, а по-късно е поканена да бъде част от един от двата най-успешни клуба на Русия, представяйки България на всички световни сцени.
Преподавала е в Москва и Атланта, Джорджия. Създава шампиони в различни категории по света и у нас. Завръща се като треньор, съдия и президент на КСТ “Средец” – клуб с богата история, започваща от създаването му през 1975г.

По линия на Българската национална федерация по Спортни танци, танцьорите на клуба продължават да участват активно в Държавния спортен календар на федерацията, както и в Международния спортен календар на Световната танцова федерация. Клуб по Спортни танци “Средец”работи с малки и големи, начинаещи и напреднали, състезатели или желаещи да практикуват хобито си хора с обща муза – емоцията пресъздадена чрез движение. Този красив спорт развива усет, финес и грация у дамите, отговорност, лидерско поведение, кавалерски маниери у партньорите. Спомага за изграждането на характер, дисциплина и стремеж за качествено развитие и изява у малките, дава възможност за себеизразяване, поддържане на емоционален баланс и добра физическа форма у всички.
Приятно пътешествие в света на танците!

Художествен ръководител: Виктория Динчева

тел. 0899 947 267

Такси: единично посещение – 6.00 лв; на месец – 40.00 лв


SREDETS DANCESPORT CLUB

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3 Коментари
 • Здравейте,
  Само с деца ли се занимавате или и с възрастни от всички възрасти?
  Благодаря

  Отговор
  • Здравейте,
   Дейностите на ОКИ ДК „Средец“ са насочени към децата.
   Хубав ден!

   Отговор
 • Вече 2ри сезон в КСТ „Средец“ има групи за възрастни и деца, любители и състезатели от всички възрастови групи.
  Успех на всички!

  Отговор

Оставете коментар